/, Nieuws/Website HJV Administratie & Belastingadvies staat live!

Website HJV Administratie & Belastingadvies staat live!

Voor Henriette Visser van HJV Administratie & Belastingadvies maakten wij een WordPress-website op basis van een aangeleverde huisstijl.
De huisstijl en logo is verzorgd door Missiz & Co uit Utrecht.

Henriette Visser: “Het uitgebreid dienstenpakket van HJV Administratie & Belastingadvies is gericht op administratieve en fiscale begeleiding en ondersteuning van (startende) ondernemers, ZZP’ers en particulieren.
De kernwaarden die wij hoog in het vaandel hebben staan zijn persoonlijke dienstverlening, toegankelijkheid, deskundigheid, flexibiliteit en tijdige en duidelijke communicatie.

Naast de dienstverlening welke beschreven staan op de website kunt u ons benaderen voor tal van andere aangelegenheden.
Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan financieringsaanvragen, hypotheekaanvragen, verzekeringen, pensioenen, bedrijfseconomische vraagstukken etc.
Wij hebben goede contacten en werken nauw samen met andere financiële professionals met ieder hun eigen specialisme.

Wat vindt u van dit artikel?
[Aantal stemmen: 0]
2018-09-07T11:25:45+00:0024 oktober 2017|

Milcraft en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.