/, Nieuws/Website van Oh My Dog Rotterdam staat live!

Website van Oh My Dog Rotterdam staat live!

  • Oh My Dog Rotterdam

De website van Oh My Dog Rotterdam staat live. De nieuwe website, uiteraard gebouwd in WordPress, is bedoeld als portfolio voor de verschillende werkzaamheden.
Oh My Dog Rotterdam: “Voor grafische vormgeving van concept tot drukklare bestanden. Zowel creatief als technisch zeer goed onderlegd. Inmiddels al zo’n 35 jaar ervaring met allerlei soorten drukwerk. Betrouwbaar en vakkundig.

Fotografie is een passie en doe ik met de uiterste zorg om het beeld zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen – bijsnijden, bewerken, ruis weghalen etc. Elk beeld wordt met de grootste zorg bekeken en behandeld.
Naast deze werkzaamheden hou ik me ook erg bezig met hondentaal en gedrag, ook een passie van mij en heb daar verschillende modules voor behaald. Ik wil mensen leren hoe ze hun hond kunnen begrijpen en hoe ze ermee kunnen communiceren ipv te commanderen.

Wat vindt u van dit artikel?
[Aantal stemmen: 0]
2018-09-07T11:25:44+00:0019 januari 2018|

Milcraft en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.