Oh My Dog Rotterdam

De website van Oh My Dog Rotterdam staat live. De nieuwe website, uiteraard gebouwd in WordPress, is bedoeld als portfolio voor de verschillende werkzaamheden.
Oh My Dog Rotterdam: “Voor grafische vormgeving van concept tot drukklare bestanden. Zowel creatief als technisch zeer goed onderlegd. Inmiddels al zo’n 35 jaar ervaring met allerlei soorten drukwerk. Betrouwbaar en vakkundig.

Fotografie is een passie en doe ik met de uiterste zorg om het beeld zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen – bijsnijden, bewerken, ruis weghalen etc. Elk beeld wordt met de grootste zorg bekeken en behandeld.
Naast deze werkzaamheden hou ik me ook erg bezig met hondentaal en gedrag, ook een passie van mij en heb daar verschillende modules voor behaald. Ik wil mensen leren hoe ze hun hond kunnen begrijpen en hoe ze ermee kunnen communiceren ipv te commanderen.