/, Nieuws/Website van Dutch Football Week staat live!

Website van Dutch Football Week staat live!

  • Dutch Football Week

In opdracht van Sportsgen bouwde Milcraft de website voor de Dutch Football Week op basis van aangeleverde huisstijl, logo, teksten en foto’s.
De website is tweetalig d.m.v. het gebruik van de WPML-plugin.

DFW:” De 1e Dutch Football Week vindt plaats van maandag 22 juli t/m vrijdag 29 juli 2019 bij sv Hillegom, in het hart van de Bollenstreek. Een unieke, internationale  voetbalweek waar talentontwikkeling, plezier en vriendschap centraal staan. Hoe goed je nu bent maakt niet uit.
Er wordt slechts één voorwaarde gesteld aan deelnemers: je moet een onvoorwaardelijke drive hebben om beter te willen worden en een week lang het maximale uit jezelf willen halen.  Je gaat jouw spel verbeteren onder begeleiding van ervaren trainers en officiële scouts van diverse (inter)nationale profclubs.

Schrijf je nu in om verzekerd te zijn van deelname aan de Dutch Football Week 2019!”

Wat vindt u van dit artikel?
[Aantal stemmen: 0]
2019-01-22T11:44:47+00:0022 januari 2019|

Milcraft en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.