• Slikkendam Zeilmakerij

Website voor de zeilmakerij van Slikkendam

Voor Slikkendam Zeilmakerij van Slikkendam Watersport in Woerdense verlaat maakten wij een WordPress-website met o.a. een uitgebreide fotogalerij en productpagina’s..

Dankzij de gebruiksvriendelijke pagebuilder is aanpassen van deze website, zoals alle door ons gebouwde websites, erg eenvoudig.

Slikkendam Zeilmakerij verzorgt al sinds 2013 maatwerk voor de watersport op het gebied van cabrioletkappen, dekkleden, bimini’s, sprayhoods & bootkussens.
Daarnaast verzorgen ze ook reparatie aan kap, zeil of kussen.

Wat vindt u van dit artikel?
[Aantal stemmen: 0]
2015-11-24T16:35:08+00:00 24 november 2015|

About the Author:

Mijn naam is Tom van Miltenburg en ben eigenaar/oprichter van Milcraft. Ik bouw o.a. Wordpress websites en WooCommerce webwinkels en verzorg hiervoor het beheer en onderhoud. Daarnaast richt ik social mediakanalen in en verricht SEO-werkzaamheden.

Milcraft en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.