Webwinkel Keur PartnerStichting WebwinkelKeur is een innovatief webwinkel keurmerk inclusief klantbeoordelingen systeem.
Door de combinatie van een (juridische) keuring door WebwinkelKeur en beoordelingen door je klanten kan een compleet beeld gevormd worden over de betrouwbaarheid van je webwinkel. Dit verhoogt het vertrouwen in je webwinkel en daarmee de omzet.
Hiermee biedt WebwinkelKeur een compleet keurmerk inclusief een complete klantbeoordelingen tool voor slechts €7,- euro per maand. Meer keurmerk voor minder noemen ze dat.

Juridische zekerheid

Veel webwinkels denken geheel aan de wettelijke eisen te voldoen. Toch zijn er voor veel webwinkels nog verbeterpunten. Voor toelating tot WebwinkelKeur wordt je webwinkel gekeurd en gescreend door WebwinkelKeur. Dit zorgt niet alleen voor zekerheid voor je klanten, maar ook voor jou als webwinkelier.

Klantbeoordelingen

Echte klantbeoordelingen verhogen het vertrouwen in je webwinkel. WebwinkelKeur biedt een complete tool waarbij het mogelijk is je klanten pro-actief en automatisch uit te nodigen tot het delen van hun klantervaring. Deze ervaringen kun je vervolgens met onze widget weergeven op je eigen webwinkel. Bang voor negatieve ervaringen? WebwinkelKeur plaatst negatieve ervaringen 14 dagen in quarantaine en modereert de ervaringen om onterechte ervaringen te voorkomen.

Geschillen?

Zelfs de beste webwinkel heeft soms ontevreden klanten. Kom je er samen met de klant niet uit, dan kun je verwijzen naar de onafhankelijke bemiddeling door Stichting WebwinkelKeur. Hiermee voorkom je een langdurende welles/nietes discussie met je klant.

Unieke mogelijkheden

Het systeem van WebwinkelKeur heeft diverse innovatieve mogelijkheden. Zo is het mogelijk om het keurmerk inclusief klantervaringen compleet te integreren binnen de eigen webwinkel. Middels onze javascript integratie is het mogelijk om zowel klantervaring weer te geven als te plaatsen zonder je webwinkel te verlaten. Dit werkt niet alleen erg fijn, maar zorgt er ook voor dat klanten je webwinkel niet verlaten en verhoogt daarmee de conversie.

Meer informatie of aanmelden? Kijk daarvoor op https://www.webwinkelkeur.nl/webwinkel/.