Webwinkel voor MOOI door Diana

Sinds vandaag staat de webwinkel van MOOI door Diana online. Deze is te vinden op http://www.mooidoordiana.nl/webwinkel.

Er worden o.a. producten verkocht van de merken Amethyste, Argan Sublime en SüdaCare. Daarnaast verkoopt MOOI door Diana hier haar eigen productlijn met minerale mak-up.
De WooCommerce-webwinkel is gebouwd in de bestaande WordPress-website. Voor de betalingen met iDeal, Paypal en creditcard wordt gebruik gemaakt van een koppeling met CardGate.

Wat vindt u van dit artikel?
[Aantal stemmen: 0]
2016-05-04T12:47:16+00:00 4 mei 2016|

About the Author:

Mijn naam is Tom van Miltenburg en ben eigenaar/oprichter van Milcraft. Ik bouw o.a. Wordpress websites en WooCommerce webwinkels en verzorg hiervoor het beheer en onderhoud. Daarnaast richt ik social mediakanalen in en verricht SEO-werkzaamheden.

Milcraft en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.