//WooCommerce voor WordPress

WooCommerce is de beste WordPress plugin om een webshop mee te bouwen.
WooCommerce is e-commerce plugin van WooThemes en is gratis te gebruiken.
“Waar is die adder onder het gras?” hoor ik denken, maar die is er niet. WooThemes verdient geld aan de betaalde plugins en templates.
De plugin is inmiddels ruim 2 miljoen keer gedownload. Meer dan 10% van alle webshops/webwinkels maken gebruik van WooCommerce. Daarmee wordt de plugin inmiddels meer gebruikt dan Magento, Zen Cart en OpenCart.

Wanneer WooCommerce en wanneer niet?

WooCommerce is ooit begonnen als een plugin voor WordPress. U zult dan ook altijd WooCommerce draaien binnen een bestaande WordPress-installatie.
WooCommerce wordt meestal gebruikt voor kleine en middelgrote webshops. Het is gratis te gebruiken, er zijn online veel tips & truc te vinden en het is makkelijk te onderhouden.
Bij grote webwinkels met duizenden artikelen en klanten is het niet verstandig om WooCommerce te gebruiken. Het toevoegen van uitgebreide functies d.m.v. betaalde plugins kan namelijk behoorlijk wat geld gaan kosten.

Betalen per transactie

Voor de betalingen gebruiken we de diensten van CardGate.
U betaalt slechts eenmalig een bedrag van circa €75,- voor de plugin en installatie en daarna een bedrag per transactie.
Zo houdt u de maandelijkse kosten goed onder controle als webshop-houder!

U heeft bij Milcraft al een WordPress/WooCommerce webshop voor €150,- eenmalig!

Wat vindt u van dit artikel?
[Aantal stemmen: 0]
2016-10-14T16:08:09+00:005 oktober 2014|
error: Deze content is beschermd!!

Milcraft en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.