Wij zitten niet stil als het om het verbeteren van onze diensten gaat. Deze maand hebben we weer een paar mooie slagen gemaakt!

Hulp op afstand
De werking van een nieuwe plugin uitleggen of het verhelpen van problemen werkt het eenvoudigst als het te zien is. Hiervoor is hulp op afstand ideaal.
Vanaf deze week kunnen wij dit ook ad hoc bieden op elke Windows- of iOS-machine. Via de SOS-pagina kunt u een bestand downloaden en ons tijdelijk toegang geven tot uw computer.
Dit biedt ons de mogelijkheid om op afstand mee te kijken, zaken uit te leggen of problemen te verhelpen.
U heeft deze dienst al voor €9.95 per jaar.

Milcraft WordPress Beheer
Wij hebben deze maand ook een nieuw systeem voor het beheer van de WordPress-websites in gebruik genomen. Hier zijn ook onze bestaande beveiliging- en monitoringtools op aangesloten.
Als klant van Milcraft is uw WordPress-website voortaan gekoppeld aan dit systeem. Alle meldingen van o.a. updates en beveiliging van de website komen hierdoor centraal bij ons binnen.

Ons nieuwe systeem is beter dan het gratis Wordpress Multisite-oplossing waar veel andere mediabedrijven mee werken.
Grote nadeel bij WordPress Multisite is namelijk de flexibiliteit voor u als klant m.b.t. functies, layout en plugins op uw website. Alle websites draaien dan op één WordPress-installatie.
Ook is het zo dat als u weg wilt bij de aanbieder de website flink onderhanden moet worden genomen om deze weer werkend te krijgen bij een nieuwe partij. In tegenstelling tot WordPress Multisite kan een website bij ons wel gewoon zonder problemen ontkoppeld worden.
Deze service valt onder de Managed WordPress-hosting pakketten.
Heeft u vragen over het bovenstaande, of interesse in één van onze diensten? Mail ons of bel ons op 0172-897789.