//Waarom Milcraft uw website laten beheren? Dit is de reden!
  • Milcraft Managed Wordpress Hosting

Veel mensen kiezen ervoor om zelf een WordPress-website te maken. Logisch, want WordPress is erg gebruiksvriendelijk, gratis te gebruiken en een basis-installatie opzetten kost maximaal 15 minuten werk.
Beduidend meer werk is het installeren van een template, het aanpassen, alle plugins installeren, het indelen en vullen van de pagina’s. Maar als dat gedaan is, kan de website gebruikt worden.

Waar vaak aan voorbij wordt gegaan is het beheer en de beveiliging van de website.
Regelmatig wordt dit gezien als onnodig, en wordt er nadat de website klaar is enkel nog gekeken naar het up to date houden van teksten en periodiek een nieuwsbericht.
Of de andere kant op: er wordt juist heel veel eigen tijd in gestoken, zonder zeker te zijn dat alles nu goed geregeld is. U doet toch liever andere dingen met uw tijd?

Waarom is beheer eigenlijk zo belangrijk?
Een CMS-website zit qua techniek vele malen uitgebreider in elkaar dan een gewone HTML-website.  Dit zorgt ervoor dat een WordPress-website regelmatig updates nodig heeft om goed te blijven functioneren. Bij dergelijke updates worden beveiligingslekken gedicht, bugs verholpen en nieuwe functionaliteiten toegevoegd.
Updates zijn van groot belang voor een goed functionerende website, voor nu en in de toekomst.

Bij Milcraft heeft u geen omkijken meer naar het hosting, updates, beheer, beveiliging en backups. Wij nemen dit volledig uit handen voor slechts €20,- per maand excl. BTW!

U krijgt hiervoor:

  • Snelle WordPress-hosting op SSD-schijven 2000MB schijfruimte / 5000MB aan dataverkeer per maand
  • Alle updates van template, plugins en WordPress worden door ons gedaan. Inclusief het verhelpen van eventuele problemen.
  • Beveiliging: monitoring en actief voorkomen van beveiligingsproblemen. Inclusief het verwijderen van eventuele malware.
  • Uitgebreide backups van uw website en mail. Dagelijks, voor een periode van 30 dagen, op basis van best effort.
  • En kleine tekstuele wijzigingen verrichten wij voor onze klanten ook kosteloos!

Geïnteresseerd in onze Managed WordPress Hosting, of heeft u vragen? Bel ons op 0172-897789 of mail ons.

Wat vindt u van dit artikel?
[Aantal stemmen: 0]
2016-07-14T14:24:49+00:0014 juli 2016|
error: Deze content is beschermd!!

Milcraft en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.